Despre noi

Într-un mediu de afaceri din ce în ce mai sofisticat, clienții au nevoie de avocați care dau dovadă de flexibilitate și profunzime pentru a face față unor probleme semnificative. Suntem avocați ai justiției, egalității și reprezentăm toate categoriile de clienți.
 
Abordarea noastră ne permite să fim flexibili pentru a îmbina experiența noastră  în domeniul juridic cu nevoile clientului. Drept urmare, clienții beneficiază de sfatul nostru strategic, de un raspuns prompt și de soluții inovatoare pentru provocări complexe.
 

Suntem o echipă cu experiență în domeniile de activitate, precizate pe pagina principală, perseverentă, dedicată clienților noștri și, dacă alegeți să ne cunoașteți, o să va demonstram că dăm dovadă de foarte mult profesionalism.

Am acumulat o rată mare de câștig în procesele noastre dar cel mai mare câștig este încrederea clienților în serviciile pe care le oferim.

Știm că fiecare caz este diferit și vă putem garanta o examinare obiectivă și realistă a cazului dumneavoastră și în privința șanselor dumneavoastră de câștig încă de la început.

Iți prezentăm echipa noastră

Avocat Doina Vălcăuan

Doina Vălcăuan este un avocat cu o experiență vastă în domeniul juridic. Aceasta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București în anul 1989 urmând apoi o carieră în calitate de consilier juridic. Aceasta a făcut tranziția spre avocatură în anul 2004.

De-a lungul carierei profesionale aceasta s-a specializat în litigii de drept civil, drept administrativ și dreptul muncii.

Solida pregătire profesională și abordarea cu rigurozitate a fiecărei cauze sunt principalele motive pentru care clienții apreciază colaborarea de lungă durată cu avocatul Doina Vălcăuan.

“Toți suntem genii. Însă dacă judecăm un pește după abilitatea sa de a se urca în copaci, el va trăi toată viața cu impresia că nu este deștept”

Albert Einstein

 

Avocat Alina Pătru

Alina Pătru este un aliat de încredere în rezolvarea problemelor juridice ale clienților, prin asistarea și reprezentarea acestora în fața oricărei autorități publice, cât și în fața instanțelor de judecată, atât în București cât și în țară.

Aceasta propune fiecărui client cu care colaborează o strategie unitară, adaptată fiecărui caz în parte și bine pusă la punct, astfel încât rezultatele obținute să se ridice la nivelul așteptărilor clienților.

Pe baza studiilor și experienței acumulate, aceasta își propune să promoveze strategii clare și eficiente în soluționarea problemelor de drept ale clienților care apelează la suportul ei juridic.

Imposibilul poate fi împărțit oricând în mai multe posibilități

Studii

Universitate:

Licență – Facultatea de Drept, Universitatea București
Masterat – Dreptul Afacerilor, Universitatea Nicolae Titulescu

Cursuri:

Absolvent – Institutul  Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților

Certificate:

Certificat Limba Engleză – Centrul de Limbi Străine, Ministerul Educației și Cercetării

Admitere Barou:

Admis Baroul București, promoția 2016

Avocat Cristina Dumitrescu

Cristina Dumitrescu este un avocat pregătit să răspundă celor mai înalte exigențe, prin îmbinarea cunoștințelor teoretice și practice dobândite în cei trei ani de activitate în domeniul juridic.

Cristina Dumitrescu oferă consiliere de încredere și reprezentare clienților, servește în mod onest interesele clienților și protejează drepturile acestora.

Aceasta își desfășoară activitatea cu promptitudine, în mod conștiincios  și cu maximă diligență.

Un bun avocat nu poate să fie drept, dacă nu este uman

Studii

Universitate:

Licență – Facultatea de Drept, Universitatea Nicolae Titulescu
Masterat – Științe Penale și Criminalistică, Universitatea București

Cursuri:

Absolvent – Institute of Legal Secretaries and Pa’s – Regent University, London, UK

Certificate:

Certificat Limba Engleza C1 – Cambridge

Conferințe:

Young Lawyers Contest – CCBE

Admitere Barou:

Admis Baroul București