Cazier Judiciar

Solicită cazierul judiciar din România prin avocat.
Procedură realizată exclusiv online.

Obținem cazierul judiciar din Romania, indiferent de domiciliul solicitantului. Obținem cazierul judiciar cu apostilă, traducere, legalizare, supralegalizare sau formular multilingv.
Obținem cazierul judiciar in maxim 2 zile.
Obținem cazierul judiciar, cazierul fiscal sau acte de stare civilă din România prin reprezentare.

Opțional, documentele pot fi traduse, legalizate și apostilate.

Nu este necesară procură. Dumneavoastră trebuie doar să semnați contractul de asistență juridică.

După ce documentele oficiale sunt eliberate, vă sunt transmise atât electronic, cât și fizic, la adresa selectată pentru livrare.

!!! Acesta este un serviciu privat contra-cost. Serviciul constă în deplasarea unui avocat la instituțiile publice din România, pentru a obține documentele oficiale în numele dumneavoastră.

Selectează tipul documentului din formularul de solicitare pentru a vedea prețul.

Categorii de persoane pentru care putem depune cerere pentru eliberarea cazierului judiciar:

Cazier judiciar simplu

Destinat persoanelor fizice din România sau din străinătate pentru angajare, scoala de soferi, concurs, examen, banca, precum si diverse alte motive

Cazier judiciar simplu pentru persoană juridică

Cazier judiciar simplu pentru persoană juridică pentru licitatie si diverse alte motive.

Cazier judiciar complex pentru romani

Cazier judiciar cu traducere, legalizare și apostilă pentru cetățenii români pentru obtinere cetatenie, rezidenta intr-un stat strain sau diverse alte motive.

Cazier judiciar complex pentru straini

Cazier judiciar cu traducere, legalizare și apostilă pentru cetățenii străini

Cazier judiciar insotire minor

Putem obtine cazierul judiciar pentru insotitorul minorului, necesar a fi prezentat la vama inainte de calatoria cu avionul/autocarul etc.

Cazier judiciar pentru grupuri

Putem obține cazierul judiciar pentru familie sau grup de angajați. Contactați-ne pentru o ofertă personalizată.

Procedură obținere cazier judiciar

Cum se obține cazierul judiciar prin avocat ? Care sunt pașii de urmat ?

Completează formularul cu datele de contact și apasă butonul trimite cererea. Ai grijă să introduci datele de contact corect altfel nu o să te putem contacta pentru a continua procedura de obținere a cazierului judiciar.

Vei primi confirmarea primirii solicitării la adresa de email indicată în formular . Verifică și în folderul SPAM dacă ai primit confirmarea.

La emailul de confirmare pe care îl primești vei răspunde cu documentele necesare în vederea obținerii cazierului judiciar.

Pentru obținerea cazierului judiciar este necesară copia actului de identitate, precum și numele părinților. Serviciul nostru asigură prelucrarea datelor personale în conformitate cu Regulamentul GDPR.

După ce primim documentele necesare pentru obținerea cazierului judiciar îți trimitem pe email contractul de asistență juridic electronic și detaliile de plată pentru serviciu.

Un avocat se va deplasa la secția de poliție pentru a elibera cazierul judiciar în numele tău. În cazul în care sunt solicitate și servicii de traducere, legalizare și apostilare, se vor efectua procedurile necesare.

Transmiterea cazierului judiciar în copie scanată și a facturii pe email și în original prin curier rapid în țară sau în străinătate.

Ne poți contacta aici :

Clienții noștri

"I have studied medicine in Romania and I needed the criminal record from Romania for the l'Ordre des médecins in France. I was happy to find this efficient and fast service to get the criminal record from Romania without having to do with the public institutions and bureaucracy"
Idris Gumbajwga
"Am avut nevoie de cazierul judiciar din Romania pentru obtinerea rezidentei in Belgia. Am obtinut documentul fara batai de cap , deplasare la ambasada si timp de asteptare lung. Am primit documentul acasa in o saptamana. Sunt foarte multumita"​
Mirela Solomon
"Am avut nevoie de cazierul judiciar din Romania pentru angajare in Suedia. M-am bucurat ca nu a fost nevoie sa pierd timpul cu deplasarea la ambasada. Am primit cazierul judiciar pe email si prin curier acasa in 4 zile. Recomand cu incredere acest serviciu"
Dan Miron