Acte de stare civilă

Oferim servicii de reprezentare pentru cetățenii români care vor să obțină acte de stare civilă din România fără deplasări.

Servicii de reprezentare pentru obținerea documentelor oficiale din România

Oferim o alternativă pentru a evita deplasarea la birourile de stare civilă sau solicitările prin ambasadă/consulat pentru obținerea anumitor acte de stare civilă. Nu este necesară procură.

Duplicat Certificat de Naștere
Duplicat Certificat de Casatorie
Extras Multilingv Certificat de Naștere
Extras Multilingv Certificat de Căsătorie
Adeverință de celibat

Ce trebuie sa fac eu ?

Dumneavoastră nu trebuie sa faceți nimic altceva în afara de a semna contractul de asistență juridică, urmând ca de restul operațiunilor juridice, în vederea obținerii actului solicitat precum și de operațiunile de traducere, legalizare și apostilare a documentelor, să ne ocupăm noi în totalitate.

Ai intrebări ?

Contacteaza-ne și îți vom raspunde la toate întrebările :

Alte informații de interes cu privire la servicii

Documentele vor fi transmise prin email scanat îndată ce vor fi eliberate. 

Obținerea actelor de stare civilă simple durează până la 30 de zile, în cazul în care sunt solicitate din alte localități în afară de București, iar dacă sunt solicitate din București până la 10 zile. 

În cazul în care sunt solicitate și servicii de traducere, legalizare și apostilare a actelor de stare civilă, durata pentru aceste servicii este de 1 zi până la 3 zile.

Onorariul afișat nu include costul pentru livrarea documentelor prin curier. Pentru livrare, se vor folosi firme de curierat rapid, iar costul livrării va fi comunicat prin email clientului, în funcție de adresa comunicată de acesta pentru livrare.  Clientul va plăti pentru livrarea documentelor la destinație. Livrarea se face în cel mult 7 zile, în funcție de destinație. 

Știm că timpul este important, tocmai de aceea venim în ajutorul clienților noștri cu o metoda rapidă și eficientă pentru obținerea documentelor de la autoritățile române.

!!! Acesta este un serviciu privat contra-cost. Serviciul constă în deplasarea unui avocat la instituțiile publice din România, pentru a obține documentele oficiale în numele dumneavoastră.

Selectează tipul documentului din formularul de solicitare pentru a vedea prețul.